Skrämmande okunskap om miljömärkning

Idag var jag in i en butik i stan för att köpa skrivarpapper och blev både chockad och förvånad. Vi pratar alltså om en butik specialiserad på pappersvaror till företag och som funnits så länge jag kan minnas. När jag frågar säljaren efter A4 papper så pekar hon ut en pall med hålat papper, som jag var ute efter. Jag frågar henne om det är miljömärkt och döm om min förvåning när hon svarar: "Jag vet inte, du får se efter själv för du vet säkert mer om miljömärkningar än jag."

Hur fan kan ett stort företag som står för pappersleverans till en stor mängd företag inte ha koll på aktuella miljömärkningar av papper? Jag tyckte det var jäkligt skrämmande iallafall. Nu var pappret tack och lov miljömärkt och jag kan skriva ut mina fakturor med gott samvete, men jag säger bara - Skärpning!

Kommentarer
Postat av: sandra

Ja då är dom ju nästan lika gamla. :) jo det var verkligen fina grejjer,, jag väntar hem visningskollektionen under veckan som kommer, ska bli kul å se :)

jo dagen efter att vi kom hem från BB så vart ju jag, svärmor och våran hund bitna av en lösspringade hund, är mest glad över att jag inte hade med mig flickan i famnen.. Så tur i oturen kan man säga.. kram

2012-02-18 @ 09:01:11
URL: http://thinkinpink.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


bloglovin

RSS 2.0