Badrumsmöblering pågår

Igår monterade vi som sagt bänksskivorna i köket. När det kom till att sätta dit blandaren så körde vi dock fast. Varken pappa min eller lillebror kunde heller klura ut vad som behövdes för att montera den. Vi bestämde därför oss för att ringa till rörisen. I samma veva som han kommer får han montera badrumsarmaturerna också. Så idag har jag börjat skruva ihop kommoden som samlat damm i hallen några månader och ikväll ska vi nog bära in badkaret. Yey!

Jag bjuder på en "före" bild på badrummet :)


Bänkskivorna på plats!

I onsdags kom HTH med våra bänkskivor. Idag har vi äntligen börjat montera dem och det blir såååå snyggt. De är virrvarrmönstrade i antracitgrått med ekkant och infälld diskho.


Hej kusin!


På vår härliga täppa

Idag är livet som allra bäst! Jag har hunnit med en massa hussysslor med Hilma. Vi har klippt gräset (Hilma satt i bärstolen på ryggen medans), städat inomhus och vattnat blommor å grödor. Sen har Hilmas farmor, faster å kusin Svante varit på besök. Svante har precis lärt sig gå och tultar runt i raketfart. Resten av tiden har vi bara myst på gräsmattan och njutit av vår fina tomt. Nu väntar vi på att Micke ska komma hem från tidtagningen av Niliterrängen... Och just det Hilma tränar att stå utan stöd också för fulla muggar. Flera sekunder klarar hon min tuffing :).


Välkommen sommar!

Idag har vi njutit av att värmen äntligen börjat infinna sig. Det firade vi med mys på gräsmattan och plantering av både blommor å potatis. Hilma övervakade från Pappas rygg :)



Jag klipper då utan motor

Efter skåpmålning och grundning av fondväggen i köket så sprack molntäcket upp och kvällssolen kikade fram. Då passade jag på att motionera mig med gräsklipparen lite. Vi har en sån fin handdriven en som inte mullrar och luktar :)

Jag njuter av att få vara i vår alldeles egna trädgård och upptäcka alla vrår. Det är nästan så jag får nypa mig i armen å se om jag drömmer ibland.


Vi byggde oss ett diskbänksskåp!

Här rullar köksrenoveringen på i 100 knyck. Vi betsar luckkanter, skruvar å putsar gångjärn, gipsar väggar, målar och sist men inte minst så har vi byggt ett nytt diskbänksskåp, helt själva. Gissa om vi är stolta :)

Sen så finns ju annat roligt att pyssla med på går'n. Som att göra i ordning växthuset och rensa ogräs till exempel. Ni kanske anar varför det är lite glest mellan inläggen, men jag lovar att snart kommer kökets före och efter bilder. Tills vidare bjuder jag på en bild på vårt fiiiina skåp å på växthuset (innan städningen).


Äntligen hemma!

Nu är vi äntligen hemma i huset igen sen 4 dagar. Månaden i Sundsvall var härlig, men det var underbart att få komma hem igen. Hilma har hunnit smaka på nästan alla sina leksaker och vi har kört igång med "projekt köksrenovering" igen. Igår satte vi upp gipsskivor på väggen som ska kaklas och jag började betsa köksluckorna. Jag hoppas kunna bjuda på en bild snart.



RSS 2.0