Uppdatering i kaosetSom ni säkert förstår så är här fullt upp med flytt och renovering. Mycket har hänt sen senast och jag tänkte uppdatera litegrann om vår tillvaro just nu.

Först och främst: vi har flyttat in i huset som nu är officiellt VÅRT :)

Renoveringen: sen senast, då vi precis lagt klart golvet så har det hänt en del i köket. Jag har målat köksstommar och taket. Luckorna är inlämnade på lackering och köksbänk + vitvaror är beställda. Micke har börjat ta hål i väggen in till vardagsrummet och där hittade han en timmervägg! Den ska vi plocka fram inifrån vardagsrummet - coolaste fondväggen. En underbar tapet är beställd, en med mysiga retroinspirerade blommor på... Så långt har vi hunnit. Nästa steg är att måla väggar, dra ny el och färdigställa hålet i väggen.

Vi fick veta att leveransen av bänkskivan kommer dröja ca 3 veckor.Därför bestämde vi oss för att flytta in nu istället för att vänta tills köket är helt färdigt. Så nu diskar vi på toaletten och lagar mat på gasköket, men vi sover sååå gott i vårt nya stooora hus.

Jag ska bjuda på bilder på alla rum när allt börjat komma på plats. Nu får ni hålla till godo med vår utsikten från vårt sovrum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


bloglovin

RSS 2.0