Bilder från badrummet

Bättre sent än aldrig heter det visst :)
 
Här i vårt röda lilla hus är det full rulle från morgon till Kväll. Micke jobbar borta halva veckorna, 28 kubik björkved ska staplas, renoveringen pågår, Hilma promenerar längs väggarna och tar sina första trevande steg utan stöd,och jag försöker tjyvjobba med företaget när Hilma sover.. Thats why det inte skett någon uppdatering här, men nu så ska jag hålla det jag lovat. Sist lovade jag ju att ni skulle få se hur det ser ut i badrummet när vi gjort om, så det ska ni få nu. I det förra inlägget kan ni se hur det såg ut innan.
 
Vårt syfte var att skapa ett så praktiskt badrum som möjligt med MYCKET förvaring. Jag ville också att det inte skulle vara för "spretigt" som det kan bli när tvättmskinen står för sig själv och med ett fristående handfat osv. Lösningen blev ett diskbänksskåp från Ikea med en stor låda istället för ett skåp, en bänskiva från Ikea (så att tvättmaskinen rymtes under) och ett handfat från Gustavsberg som vi fällde in i bänkskivan. Överskåpen är från Ikea. Där valde vi ett större med speglar ovanför handfatet och ett mindre ovanför tvättmaskinen så vi fick plats att hänga handdukar inunder.
 
Ett badkar stod högt på önskelistan och det vi valde är verkligen toppen. Det är ett badkar från Svedbergs med en duschdel i ena änden, som är bredare än resten av badkaret. Helt suveränt med lite mer utrymme när man ska duscha. Vi valde också att sätta en glasvägg istället för ett duschdraperi för att inte badrummet ska kännas allt för litet.
 
Vi är rent ut sagt Helnöjda! :)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Moster

Så fint!!! Smart badkar! Kul att få se och läsa litet igen! :) Hon går tidigt lilla Hilma! :) Kramar till er alla!

Svar: ja.. ska försöka slänga upp ett å annat ibland :) Igår gick Hilma 3 meter från Hallen till vardagsrummet :) Hon har bråttom!
Emma Ebermark

2012-07-30 @ 12:39:14
Postat av: Moster

Ha ha, ja det har hon verkligen! :) Ni får det ni gör! :) Det är så spännande att se de små liven utvecklas! Först längtar man tills de ska börja gå, sedan saknar man den tiden de stannade där man lämnade dem! ;)

Svar: Ja, nu dröjer det nog inte många dagar innna hon springer för idag så går hon nästan hela tiden istället för att krypa :)
Emma Ebermark

2012-08-01 @ 11:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


bloglovin

RSS 2.0